Alle informatie voor

Particulieren

 

 

Onze producten

Referenties

Informatie

Het bedrijf

SDW Profiel BV is sinds 1992 producent van stalen dak- en wandprofielen en vlakke platen. In de relatief korte bestaansgeschiedenis is een groeiende, vaste kern van afnemers onze werkwijze gaan waarderen. De laatste jaren hebben wij ons leveringsprogramma verder uitgebreid. Naast de eigen productie zijn wij importeur van een ruim assortiment sandwichpanelen. Panelen met uitstekende isolatiewaarden, die uit esthetisch oogpunt steeds meer worden voorgeschreven door architecten.

Wij leveren producten van een kwalitatief hoog niveau. Maar uiteraard komt er meer kijken bij een goed eindresultaat. Wij verdiepen ons in uw wensen en kunnen u vanuit onze deskundigheid adviseren over de meest geschikte oplossing. Door de compactheid van onze organisatie zijn wij erg flexibel en kunnen wij u snelle levertijden garanderen.

In de afgelopen jaren hebben wij goede contacten opgebouwd met een groot aantal staalleveranciers. Hierdoor zijn wij in staat scherp in te kopen zodat wij u concurrerende prijzen kunnen bieden. De prijs-kwaliteitverhouding houden wij hierbij uiteraard scherp in de gaten. In de toekomst zullen wij de marktontwikkelingen goed blijven volgen. Wij willen ons leveringsprogramma verder uitbreiden en deze zo goed mogelijk afstemmen op uw vraag. Dit betekent dat wij als producent en importeur steeds op zoek gaan naar nieuwe materialen die niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn.

J.W. Stevens
Directeur

Copyright 2012 : SDW Profiel. Website design: M2 Advies & Design