Alle informatie voor

Particulieren

 

 

Onze producten

Referenties

Informatie

dakpanplaten klein

Nieuwe producten bij SDW Profiel

Vanaf begin dit jaar kunt u ook voor dakpanplaten terecht bij SDW Profiel, tevens voor particulieren!

Deze platen, vervaardigd uit 0,55 mm staal en voorzien van een goede, beschermende coating, zijn makkelijk te monteren en bijna niet van een “echt” pannendak te onderscheiden. De platen zijn met name geschikt voor schuren, tuinhuisjes, maar ook voor woningen is het een handige en mooie oplossing. Tevens is deze dakpanplaat, gezien het geringe gewicht, zeer goed te gebruiken voor het renoveren van oude daken.

De platen zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar en kunnen als totaalpakket geleverd worden, d.w.z. samen met ronde nokvorsten en schroeven. De meest gangbare kleuren hebben wij op voorraad in de fabriek en worden eventueel voor u op maat gemaakt.
Klik hier voor technische gegevens.     
Meer over dit artikel

SDW levert nieuwe coating in 4 prachtige kleuren

Armatone Metallic Finish is de naam van de nieuwe coating
die wij sinds kort in ons programma hebben. De coating heeft
een parelmoerglans. Daarmee bent u verzekerd van een prachtige, estetische aanblik. Wij kunnen Armatone in 4 kleuren leveren......

 

sirius

orion

aquarius

atlantis

 

nieuws luchtSDW Profiel levert panelen voor prestigieus project in Duitsland

Medio dit jaar heeft SDW Profiel 5500m² Trimo- sandwichpanelen uitgeleverd voor de realisatie van een grote op- en overslaghal
van Vos Logistics in Duitsland. Het project is in september dit jaar opgeleverd. Er is gebruik gemaakt van het paneel Trimo FTVms120, polyester, in de kleur 9006.

Copyright 2012 : SDW Profiel. Website design: M2 Advies & Design