Alle informatie voor

Particulieren

 

 

Onze producten

Referenties

Informatie

Profiel platen

SDW Profiel heeft een eigen productielijn voor het profileren van dak- en wandbeplating. Wij produceren de profielplaten volgens de gewenste afmetingen. Onze snelle levertijden maken het mogelijk, dat u de platen binnen een kort termijn bij ons af kunt halen.

Dakplaat-E110 Dakplaat E110 / 1000 meer informatie >
Dakplaat-E110  Dakplaat E106 / 750 meer informatie >
Dakplaat-E110  Kouddakplaat E36 / 1000 KD meer informatie >
Dakplaat-E110  Wandplaat E36 / 1000 Wand meer informatie >

 

Coatingen / materialen

Onze materialen zijn verkrijgbaar met verschillende coatingen, waaronder een polyester coating, een interieur coating, PVF2, Plastisol, Aluzink en Sendzimir verzinkt. Tevens kunnen wij het E36 / 1000 KD-profiel in een lichtdoorlatende PVC en polyester leveren. Afwijkende coatingen zijn in overleg leverbaar.

Kleurindicaties

Wij leveren profielplaten in diverse kleuren. Let op: voor zover mogelijk zijn de originele kleuren weergegeven. Uitsluitend originele kleurmonsters zijn bepalend voor een exacte kleurafstemming.

Hebt u vragen over de materialen, de coatingen en de kleuren? Neem contact met ons op of kom tijdens kantooruren bij ons langs. Wij geven u graag advies over de materialen en de coatingen, die u het beste voor uw project kunt gebruiken.

kleuren

Bekijk hier alle mogelijke kleuren voor onze profielplaten >>>Copyright 2012 : SDW Profiel. Website design: M2 Advies & Design